Kübra Par'dan Sofuoğlu Çıkışı ''Onurun Varsa İstifa Et''

Başarılı gazeteci Kübra Par, Ebubekir Sofuoğlu meselesini köşesine taşıdı. Kübra Par, SAÜ’lü hocanın daha önce de sapkınlıklar yaptığını ifade ederek, “Onurun varsa istifa et!” dedi.

KÜBRA PAR KÖŞESİNE TAŞIDI

Başarılı gazeteci Kübra Par, Ebubekir Sofuoğlu meselesini köşesine taşıdı. Kübra Par, SAÜ’lü hocanın daha önce de sapkınlıklar yaptığını ifade ederek, “Onurun varsa istifa et!” dedi. Ebubekir Sofuoğlu’nun daha önce de bir çok hakaret ve sapkınlıkta bulunduğunu belirterek, Sofuoğlu’nun skandallarını bir bir sıraladı.

NE OLMUŞTU?

Bir televizyon programına katılan Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, skandal sözlere imza atmıştı. Programda Z Kuşağı ve üniversiteleri hedef alan Sofuoğlu, “Üniversiteler şehirleri geliştirmiyor. Üniversiteler fuhuş evlerine döndü “ şeklindeki ifadelerinin ardından büyük tepki topladı.

ONURUN VARSA İSTİFA ET!

İşte Kübra Par’ın Sofuoğlu hakkında kaleme aldıkları,

“Ayasofya'daki ikonaların kapatılmaması halinde bu yapının "fahişenin sergilendiği ilk cami” olacağını söyleyerek bir başka dinin kutsalına alçakça dil uzatan bu adamdı.

İlahiyat fakültelerinde görev yapan öğretim üyelerini "deist, ateist, hadis düşmanı ve Kuran düşmanı" olmakla itham eden bu adamdı.

İstanbul Sözleşmesi'ne destek verenlere "Feminist pislikler" diyerek hakaret eden de KADEM’e dil uzatan da bu adamdı…

Şimdi alçaklığını daha da ileri boyuta taşımış, bütün üniversitelerimize ve gençlerimize namussuzca iftira atıyor.

Neyse ki bu sefer yetkililer sessiz kalmadı. YÖK'ten de olayı en yüksek düzeyde kınayan bir açıklama yapıldı.

Soruşturma açılması falan yetmez bu adamın bir daha ders vermesine, sapkın fikirleriyle öğrencileri zehirlemesine müsaade edilmemeli.

Bire cahil, o üniversiteler senin gibi meczupların zihniyeti ülkeye hâkim olmasın diye açılıyor.

Birazcık onurun varsa görevden alınmayı beklemeden istifa et!”

18 Ara 2020 - 10:19 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.