Atabek Söğütlü’de: Muhtar, Vatandaş ve Esnafla Buluştu

AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, ilçe ziyaretleri kapsamında bugün Söğütlü’yü karış karış gezdi.

Muhammet Fışkın
Muhammet Fışkın Tüm Haberleri
Atabek Söğütlü’de: Muhtar, Vatandaş ve Esnafla Buluştu
Atabek Söğütlü’de: Muhtar, Vatandaş ve Esnafla Buluştu
+5
Haber albümü için resme tıklayın

İlçe ziyaretlerine hız kesmeden devam eden AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, bugün Söğütlü İlçesine çıkarma yaptı. Muhtarlarla, esnafla ve vatandaşla bir araya gelen Atabek, “İlk günkü aşkla hemşerilerimizle buluşuyoruz” dedi.

SÖĞÜTLÜ’YE MİSAFİR OLDU

Ziyaretlerle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Atabek sırasıyla şu ifadeleri kullandı: “Söğütlü Muhtarlar Derneği Başkanı olarak seçilen Cihan Çakırsoy'a hayırlı olsun dileğinde bulunduk ve Söğütlülü Muhtarlarımızın görüş ve taleplerini dinledik. Misafirperver Dernek Başkanımız ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.

Keyifli bir sohbeti daha geride bıraktık. Kahvehane Sohbetlerinde Söğütlü'ye misafir olduk.

Söğütlü İlçe ziyareti Kapsamında ilk gün ki aşkla hemşerilerimizle buluşmaya devam ediyoruz. Esnaflarımıza, hemşerilerimize teşekkür ederim.”

29 Tem 2021 - 15:40 - Siyaset

Mahreç  Muhammet Fışkın


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.