DİJİMED Başkanı İbil Gazeteciler Gününü Kutladı

DİJİMED Başkanı Ersin İbil 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutladı.

DİJİMED Başkanı Ersin İbil 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutladı. Başkan İbil, “Gece gündüz demeden, karda kışta, sıcağın altında, en zor koşullarda, olağan üstü durumlarda dahi mesleğine dört elle sarılan tüm gazetecilerin gününü kutlarım” dedi

DEMOKRASİNİN EN BÜYÜK GÜVENCESİ

Dijital Medya ve Habercilik Derneği (DİJİMED) Başkanı Ersin İbil, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü ile ilgili açıklamalarda bulundu. İbil, gazeteciliğin teknoloji çağında dijital medya ile hürleştiğini vurgulayarak,

“Teknoloji çağında kolay ulaşılabilirliği en üst seviyeye taşıyan dijital medya sayesinde toplum doğru bilgiyi anında öğrenme fırsatı buluyor. Bu kapsamda demokrasinin en büyük güvencesi olan basın özgürlüğünün eksik olmadığı “gazeteciliğin” hak ettiği değeri gördüğü bir dünya temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

MESLEKTAŞLARIMIN GÜNÜNÜ KUTLARIM

İbil özellikle pandemi sürecinde basın mensuplarına büyük görev düştüğünü vurgulayarak,

“İçerisinde bulunduğumuz pandemi sürecinde birçok sektör yara alırken, bazıları da daha çok çalışmak durumunda kaldı. Başı sağlık çalışanlarının çektiği bu yoğun mesaide, basın mensupları da dur durak bilmeden çalıştı. Mesleğini sağ duyu ile yapan, doğru bilgi için emek veren tüm meslektaşlarımın gününü kutlarım” ifadelerini kullandı.

21 Eki 2020 - 15:51 - Medya

Mahreç   Medya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.