Sağlık-Sen Sakarya Şubesi Dr.Ünal Küçükyılmaz’ı Ziyaret Etti

Şube Başkanı Abdullah Sönmez,Başkan Yardımcısı Veli Azkın ve İl Kadın Komisyonu Başkanı Kezban  Gençali ile birlikte Dr Ünal Küçükyılmaz’ı ziyaret etti.

Abdullah Sönmez;Sağlık çalışanlarımız canlarını ortaya koyarak büyük fedakarlıklar yaparak covidle mücadele ediyorlar.Bu sürecin hem maddi hem de manevi kaybedeni sağlık çalışanlarıdır. Toplu sözleşme yaşanan kayıpların ve mağduriyetlerin giderilmesi için büyük bir fırsattır. Tüm teşkilatımız ve sağlık çalışanlarımız emeklerinin karşılığını almak istiyor. Değerli Başhekimimize güzel ilçemiz Hendek’te yapacağı hizmetlerinde Allah’tan muvaffakiyetler diliyoruz.

Dr Ünal Küçükyılmaz; Sağlık Sen Şubemizin Değerli Başkanına yönetim kuruluna ve il kadın komisyonu Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Tüm dünyayı etkisi altına alan covid salgınıyla mücadelede görev yapan bununla beraber rutin görevlerini yerine getiren mesai arkadaşlarımızın hakları ödenemez.

BU SÜRECİ ATLATMAMIZ İÇİN KURALLARA UYALIM VE MUTLAKA AŞIMIZI OLALIM.

Göreve geldiğimiz günden itibaren eksiklerimiz gidererek ve üstüne koyarak yolumuza devam ediyoruz. Tüm mesai arkadaşlarımdan Allah razı olsun.

TOPLU SÖZLEŞME SÜRECİNİN HAYIRLARA VESİLE OLMASINI RABBİMDEN NİYAZ EDİYORUM.

Hastane sağlık hizmetleri müdürü Kevser Durdu’nun da iştirak ettiği ziyarette sağlık sen tarafında hazırlanan pandemi sürecinde saha çalışması ve covid sürecinde sağlık çalışanları araştırma kitapları Başhekime takdim edildi.

12 Ağu 2021 - 11:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.