“Hendek’e Her Alanda Şampiyonluk Yakışır”

Marmariste namağlup şampiyon olan Hendek Veteranlar Futbol Takımını makamında ağırlayan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Vermiş olduğunuz bu mücadele ve Hendek’imize yaşatmış olduğunu bu gurur için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

HENDEK GURUR YAŞADI

Marmaris’te düzenlenen Elit Master lig Marmaris Master Cup’ta mücadele eden Hendek Veteranlar Futbol Takımı namağlup şampiyon oldu. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek’in gururu olan Veteranları makamında kabul etti. Turnuvanın favorisi olan Hendek Veteranlar Takımının şampiyonluğundan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Başkan Turgut Babaoğlu, “Hendek’e her alanda şampiyonluk yakışır” dedi.

“DESTEK SÜRECEK”

Açıklama yapan Başkan Babaoğlu,

“Sporun her alanında zirveyi ve başarıyı kovalayan Hendek, Veteranlar turnuvasında da çok şükür farkını gösterdi. Sizleri canı gönülden tebrik ediyorum. Bir çok gencimize örnek oldunuz. Vermiş olduğunuz bu mücadele ve Hendek’imize yaşatmış olduğunu bu gurur için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her alanda sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Hendek’imize her kulvarda şampiyonluk yakışır. Veteranlarımızın tüm çalışmalarında yanlarında olup, bundan sonraki süreçtede tam desteğimizi sunacağız” dedi.

“HENDEKSPOR MESAJI”

Başkan Babaoğlu ayrıca, BAL’a sayılı günler kala veteranların bu başarısı üzerinden Hendeksporun rakiplerine mesaj gönderdi. Babaoğlu, “Veteranlarımız böyleyse Hendeksporu bir de siz düşünün” dedi. Veteranlar destekleri nedeniyle Başkan Babaoğlu’na teşekkür etti.

01 Haz 2021 - 12:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.