Kuyumcullu Öğrencilerden Alkışlanan Etkinlikler

Karasu İlçesi Kuyumcullu Şehit İsmail Hakkı Yılmaz İlkokulu öğrencileri öğretmenleriyle birlikte eğitim-öğretim yılının son haftasında vatandaşların takdirini toplayan etkinlikler düzenledi.

Kuyumcullu Öğrencilerden Alkışlanan Etkinlikler
Kuyumcullu Öğrencilerden Alkışlanan Etkinlikler
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Sınıf öğretmenleri Ahmet Gökhan İmamoğlu, Birol Turhan ve beden eğitimi öğretmeni Ersin Türker öncülüğünde 3-A ve 4-A sınıfı öğrencileri trafikte bisiklet kullanımı, bisiklet ile doğa gezisi amaçlı bir etkinlik ile Maden deresi kenarındaki piknik alanında çevre bilinci amaçlı doğayı ve çevreyi temiz tutma etkinlikleri gerçekleştirdiler.

Öğrencilerini Sakarya Millî Eğitim Müdürlüğünün Bilmekten Yapabilmeye Adım Adım Eğitimde Dönüşüm Süreci kapsamında "Akademik becerileri ve ahlak değerleri ile dünya vatandaşı… Çift Kanatlı Çocuklar" temasına uygun olarak yetiştirmeyi hedefleyen öğretmenlerin düzenlediği etkinlikler sosyal medyada vatandaşların büyük beğenisini kazandı.

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı çevreye duyarlı olarak yetiştiren Kuyumcullu Şehit İsmail Hakkı Yılmaz İlkokulu öğretmenlerimizi gönülden kutlayan İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, insan yetiştirme sanatı olan öğretmenlik mesleğini hakkıyla yerine getiren ve topluma örnek olan tüm öğretmenlerimize farkındalık yaratan özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

04 Tem 2021 - 11:03 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.