Resmi Gazete'de Yayımlandı: Ev Sahipleri Dikkat

Resmi Gazete'de bugün yayımlanan Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu tebliğine göre, Zorunlu Deprem Sigortası'nın teminatlarında 2022 yılından itibaren geçerli olmak üzere değişikliğe gidildi.

Zorunlu deprem sigortasında kapsamında, bir mesken için verilebilecek azami teminat tutarı 268,000 TL'den 320,000 TL'ye çıkarıldı. Sigorta bedeli hesabına esas metrekare bedeli de artırıldı. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu tebliğine göre, sigorta bedeli hesabına esas metrekare bedeli betonarme yapılar için 1,268 TL'den 1,508 TL'ye, diğer yapılar için 874 TL'den 1,040 TL'ye çıkarıldı.

17 Kas 2021 - 10:22 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.