Emniyet Mayıs Ayında Suça Geçit Vermedi: 173 Tutuklama

Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekipleri Mayıs ayı içerisinde gerçekleştirdiği çeşitli operasyonlarda bin 374 kişiyi yakalarken, aralarında aranması da bulunan ve yakalanan şahıslardan 173’ü tutuklandı.

ŞOK UYGULAMALAR

Mayıs ayı içerisinde Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen şok uygulamalarında: 25 adet ruhsatsız tabanca, 9 adet ruhsatsız tüfek, 17 adet kurusıkı tabanca, 209 adet değişik çap ve markalarda fişek ile çalıntı olduğu tespit edilen 7 motosiklet-bisiklet ve ekobis ele geçirildi.

36 ŞAHIS SINIR DIŞI EDİLDİ

Mayıs ayı içerisinde düzensiz göçmenle mücadele kapsamında, farklı uyruklarda 36 yabancı uyruklu şahıs yakalanarak, sınır dışı edildi. Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından kayıp olarak aranan 20 çocuk bulunarak ailelerine teslim edildi.

3 İKAMET FUHUŞTAN MÜHÜRLENDİ

Sakarya genelinde fuhuşla mücadele kapsamında gerçekleştirilen bir aylık operasyonlarda 10 kişiye fuhuştan işlem yapılmış, 3 ikamet mühürlendi.

142 TUTUKLAMA

Mayıs ayı içerisinde gerçekleştirilen operasyonlar ve yürütülen çalışmalarda; bin 374 şahıs yakalanırken, 142 şahıs tutuklandı.

ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN ARANIYORLARDI

Asayiş Şube Müdürlüğünce gerçekleştirilen aranan şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda; çeşitli suçlardan aranması olan 31 şahıs tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

01 Haz 2021 - 12:40 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.