Gündoğdu: Bayramlarda Dargınlıklar Bir Kenara Bırakılmalı

Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, bayramların özünde sevgi, huzur ve paylaşımın olduğunu belirterek bayramlarda yoğun olarak hissedilen bu güçlü toplumsal değerlere hayatın her anında sahip çıkılması dileğinde bulundu.

Muhammet Fışkın
Muhammet Fışkın Tüm Haberleri

İslam âlemi olarak bir Kurban Bayramı’na daha kavuşuyor olmanın manevi hazzı ve mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Başkan Gündoğdu, mesajında şunları kaydetti:

Allah’ın müminlere rahmet, huzur ve sevinç vesilesi olarak bahşettiği eşsiz zamanlardan biri olan Kurban Bayramı’na kavuşmanın hazzını ve heyecanını yaşıyoruz. Bayramlar, hayatı hoşgörüye ve huzura dönüştüren sevgi bağlarımızı güçlendiren paylaşma ve dayanışma günleridir. Birbirimizi hatırlamak kardeşlik ahdimizi yenilemek birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için önemli fırsatlardır.

Özünde sevgi ve huzur olan böylesine kutsal günleri, dargınlıkları ve kırgınlıkları bir yana bırakıp, gönül almak, kalp onarmak, köklü dostluklar kurmak, büyüklerimizin hatırlarını sormak için değerlendirmeliyiz. Bayramlarda yoğun olarak hissedilen bu güçlü toplumsal değerlere hayatımızın her anında sahip çıkmalıyız. Ülke olarak, önümüze çıkan her türlü zorluğu ancak bu birlik, beraberlik ve dayanışma kültürü ile aşabileceğimizi unutmamalıyız.

Salgınların olmadığı, bayram sevinci ve coşkusunun en üst düzeyde yaşandığı bayramlara kavuşmak dileğiyle başta Ferizlili hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin Mübarek Kurban Bayramı'nı tebrik ediyor, bayramın barış, mutluluk, huzur ve bereketin yeryüzüne hâkim olduğu bir dünyanın inşasına vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.

19 Tem 2021 - 12:37 - Gündem

Mahreç  Muhammet Fışkın


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.