Türk Kızılay Karasu Şubesi Kan Bağışçılarına Sağlık Kiti Hediye Etti

Karasu ilçesinde hizmet veren kan bağışı aracında bağışçılara Türk Kızılay Karasu Koordinatörü Adem Ekşi ve gönüllüler, sağlık kiti ve Türk kahvesi hediye etti.

“153 yıllık çınarımıza 40 yıl daha ekledik” sloganıyla bir çalışma başlatan Türk Kızılay Karasu Şubesi, Atatürk Bulvarı’nda hizmet veren kan bağışı aracında kan bağışında bulunan vatandaşlara sağlık kiti ve Türk kahvesi hediye etti. “Bugün, hazırlamış olduğumuz sağlık kitlerinden her kan bağışçısı vatandaşımıza birer tane veriyoruz” diyen Türk Kızılay Karasu Koordinatörü Adem Ekşi, “Her zaman olduğu gibi bizim de kan kampanyalarımız Pazartesi günü rutin şekilde devam ediyor. Bunların içerisine birer tane de yüzer gramlık Türk Kahvesi ilave ettik. Bizler kan bağışçılarımıza her zaman minnettarız” şeklinde konuştu.

“KAN STOKLARIMIZ TÜKENDİ”

Bağışçılarına bir kez daha seslenmek istediğini ifade eden Adem Ekşi, “Bu günlerde pandemi dolayısıyla kan stoklarımız tamamen tükendi. Bağışçılarımıza tekrar seslenmek istiyorum. Lütfen kan bağışında bulunun. Hastanelerimiz, acil hastalarımızın haricinde ameliyatlarını ötelemek zorunda kalıyor” dedi. Acil ameliyatlara dahi kan yetiştiremez durumda olduklarına değinen Ekşi, “Her gün telefonlarımız kan ihtiyacı için susmuyor. Lütfen vatandaşlarımız, kan ihtiyaçları için bize yardımcı olsun. Bağışçılarımıza şimdiden teşekkür ediyoruz” sözlerine yer verdi.

01 Haz 2021 - 11:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.