Başkan Usta, “Kardeşlik Hukukumuz Kıyamete Kadar Devam Edecek”

MHP Adapazarı İlçe Başkanı Recep Usta, 30 Ağustos Zafer Bayramı için bir mesaj yayımladı.

Konuşmasında: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları önderliğinde, bu necip milletin makus talihini değiştirmek üzere başlatılan " Büyük Taarruz" 30 Ağustos'ta zaferle sonuçlanmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün : " Ben, size taarruz emretmiyorum; ölmeyi emrediyorum!" düstur ve şuuruyla ördüğü vatan - millet - devlet ve milli birlik ve kardeşlik hukukumuz kıyamete kadar sarsılmadan devam edecektir” ifadelerine yer verdi.

Şehitleri anan MHP Adapazarı İlçe Başkanı Recep Usta, “Bu vesileyle aziz şehitlerimize rahmet diliyor, ecdadımızın mukaddes hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.

29 Ağu 2021 - 17:53 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.