Tesisler Kapanma Sonrasına Hazırlanıyor

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı spor tesislerinde bayram öncesi bakım onarım ve tadilat ile birlikte temizlik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İl merkezinde ve ilçelerde bulunan spor tesisleri, yurtlar ve gençlik merkezlerinde bahar hazırlıkları ve Bayram temizlikleri hızlandı. Bayram sonuna açılması beklenen spor salonları sporcular için hazır hale getirilirken Covid-19 tedbirleri kapsamında salon girişlerinde gerekli önlemler alındı. Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, “Yaz sezonu nedeniyle, tesislerimizi bakım ve onarım çalışmalarına aldık. Tesislerimizi korumak ve güzel tutmanın yanı sıra, ücretsiz kurslar ve programlar ile dolu tutmak için bizler üzerimize düşen görevi fazlasıyla yapmanın gayreti içerisindeyiz, bayram öncesi açılması beklenen spor salonlarımızı hazır hale getirdik, salonlarımız 7/24 sporcularımızın hizmetinde olacaktır” dedi.

11 May 2021 - 17:18 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.