Sapanca Sahili'nde bulunan 10 kafeteryada dün sabah saat 04.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibinin yangına müdahale etmesine rağmen, çıkan yangında 10 kafeterya yanarak küle döndü. Yaşanan olay sonrası polis ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında incelenen güvenlik kamerası kayıtları sonrasında kundaklama şüphesiyle C.Ş. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı geçirildiği sağlık kontrolü sonrasında adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
"Yangın anı kamerada"
Öte yandan, olayın şüphelisi C.Ş.'nin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde; şüphelinin geç saatlerde sahilde bulunan kafeteryaların olduğu kısma geldiği görülüyor. Daha sonrasında C.Ş.'nin bir kafeterya içerisine girişi ve girdikten sonra alevlerin yükseldiği kameraya saniye saniye yansıyor. Son olarak ise aynı şüphelinin sabah saatlerinde sahil bandında koştuğu kameraya takılıyor.
Kafeterya Yangınında Gözaltına Alınan Şahıs Tutuklandı
Sapanca ilçesinde sahil bölümünde bulunan 10 kafeterya yangını olayıyla ilgili adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelinin olay yerine gelişi ve yangının çıkışı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

YORUM EKLE
ANKETTüm Anketler
1
İŞYERİ YANDI FAKAT O SPORCULARINI YALNIZ BIRAKMADI
2
Sakarya Cevat Ayhan Fen Lisesinden Muhteşem Başarı
3
Sosyal Medya'da Şifre Operasyonu
4
Puna Ortaköy'de Gelenek Sürüyor
5
'Ankara'da Her Zaman Açık Bir Kapınız Var'
6
Bülbül Er Meydanında Halkı Selamladı
7
İşte ÖSYM TYT ve AYT Sınav Soruları ve Cevapları
8
YEREL SEÇİMLER ERKENE ALINIYOR
9
Otomobil Sürücüsü Hakimiyetini Kaybetti! 1 Yaralı
10
Cumhurbaşkanlığı Sistemi'ne Kademe Kademe Geçiş
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK

GÜNEŞ

ÖĞLE

İKİNDİ

AKŞAM

YATSI
SIRADAKİ HABER