Z Kuşağı Serdivan Gençleri Duaya Katıldı

2021 yılının ‘Ahi Evran Yılı’ olması sebebi ile "Geçmişe İz Geleceğe Biz" projesi kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Sakarya Gençlik Merkezi Z kuşağı Serdivan temsilci gençleri, Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Serdivan İlçe Müftülüğü ortaklığında "Ahilik Yılı" kapsamında ASEM Mobilyacılar sitesinde dualar yapıldı.

Z Kuşağı Serdivan Gençleri Duaya Katıldı
Z Kuşağı Serdivan Gençleri Duaya Katıldı
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Türklerin insanlığa sunduğu özgün bir medeniyet hareketi olarak yüzyıllar önce Anadolu'dan dünyaya yayılan Ahilik, üretime, kaliteye, helal lokmaya dayalı sistemiyle Osmanlı Devleti'nden kalan gönül coğrafyasında birlik ve beraberliğe katkı sunmaya devam ediyor.

“AHİLİK YEMİNİ” PANOSU HEDİYE EDİLDİ

‘Ahi Evran Yılı’ kapsamında ASEM Mobilyacılar sitesinde her Pazartesi yapılan duaya eşlik edildi. Duanın ardından İlçe Müftüsü, İlçe MEM Müdürü, Gençlik Merkezi Müdürü ve Z kuşağı Serdivan temsilcisi gençleri ASEM Mobilyacılar sitesindeki esnaflara ziyarette bulunarak "Ahilik Yemini" panosu hediye edildi.

07 Haz 2021 - 15:52 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.