15 Yaşındaki Nisanur, Karasu’da Görüldü

Kendisinden 1 gündür haber alınamayan 15 yaşındaki Nisanur Metin, Karasu’da bir cankurtaran tarafından yanında iki kişi ile görüldüğü iddia edildi.

Muhammet Fışkın
Muhammet Fışkın Tüm Haberleri

NE OLMUŞTU?

En son Serdivan İlçesi Beşköprü Mahallesinde görülen 15 yaşındaki Nisanur Metin, 29 Temmuz tarihinden itibaren kayıp. Üzerinde pembe şort, beyaz ayakkabı ve kırmızı çanta olduğu belirtilen genç kızın 1,60 boylarında olduğu belirtildi. Gören ve duyanların 0542 426 5454, 0545 262 1054 numaralarıyla iletişime geçebileceği belirtildi.

KARASU’DA GÖRÜLMÜŞ

Karasu’da bir cankurtaran ayıp olarak aranan Nisanur Metin’i gördüğünü iddia etti. Yanında iki kişinin daha olduğu iddia edilen genç kızı arama çalışmaları sürüyor.

30 Tem 2021 - 21:03 - Gündem

Mahreç  Muhammet Fışkın


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.