Şampiyona İçin Yapılacak Trafik Düzenlemeleri Açıklandı

23-25 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek Dağ Bisikleti Maraton Dünya Şampiyonası’nda trafikte yapılacak düzenlemelere ilişkin açıklama yapıldı.

TRAFİKTE YAPILACAK DÜZENLEMELER AÇIKLANDI

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğü tarafından 23-25 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek Dağ Bisikleti Maraton Dünya Şampiyonası boyunca trafikte yapılacak düzenlemelere ilişkin açıklama yapıldı. Ayçiçeği Bisiklet Vadisi ile Valilik Kampüsü arasındaki 221. Cadde 4 günlüğüne araç trafiğine kapanacak. 24 Ekim Cumartesi ve 25 Ekim Pazar günü ise Valilik ışıkları ile Karapınar ışıkları arasında trafik kısıtlaması uygulanacak. Ayrıca 25 Ekim Pazar günü Uzunköy ve Yeşildere arasında 12.00 ile 17.00 arasında güzergâh trafiğe kapatılacak. Trafikte yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçilmesi adına alternatif güzergâhların kullanılması önem arz ederken, bölgeye trafik işaret ve işaretçilerinin de konuşlandırılacağı ifade edildi.

22 Eki 2020 - 11:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.