Ferizli Belediyesi Personel Bayramlaşma Etkinliği

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Ferizli Belediyesi çalışanlarıyla bir araya geldiği bayramlaşma programında birlik ve beraberlik mesajları verdi, “Ferizli için heyecanla çalışıyoruz” dedi.

Canan Güzeldere
Canan Güzeldere Tüm Haberleri

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Ferizli Belediyesi hizmet binasında gerçekleştirilen bayramlaşmada, ilçede kusursuz bir bayram yaşanması için Ferizli Belediyesi’nin nöbetçi ekiplerinin 9 günlük bayram tatilinde de görev başında olduğunu hatırlattı. Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, personeli ile bayramlaşırken, yapmış oldukları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Ferizli Belediyesi bünyesinde görev yapan herkesin Ferizli’ye katkı sağladığını ifade eden Başkan Gündoğdu, “Hepimiz aynı sorumluluk bilinciyle çalışıyoruz. Hizmetin emekçisiyiz, üzerimize düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğiz. Ferizli için hızla ve heyecanla çalışmaya devam ediyoruz. Rabbim, düzenimizi, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Herkese hayırlı bayramlar diliyorum” şeklinde konuştu. Başkan Gündoğdu, koronavirüs tedbirlerini unutmamaları konusunu hatırlatarak, Ferizli Belediyesi Başkan Yardımcıları ve belediye personeliyle tek tek bayramlaştı.

16 Tem 2021 - 17:17 - Gündem

Mahreç  Canan Güzeldere


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.