Şiddetli Hava Olaylarına Dikkat: Cuma Gecesi Yağış Bekleniyor

Hava Durumu Tahmincisi Eray Türk, Hava durumlarına ilişkin değerlendirmede bulundu.

Abdullah Kırdemir
Abdullah Kırdemir Tüm Haberleri

Eray Türk, Şehrimizde bir süredir sıcak havalar devam ediyor bunaltıcı bir haftayı geride bıraktık, termometreler 32-38°C yi gösterdi. Bu gece yarısından itibaren sıcaklıklarda sert düşüş yaşanacak dedi.

Eray Türk, ‘’Cuma akşam saatleri itibariyle rüzgarın kuzeye doğru meyil etmesiyle sıcaklıklarda düşüş yaşanacacak, ancak kuzeyli rüzgarlarla birlikte nem yükseleceği için, bununla birlikte Cuma gecesi bunaltıcı olacak’’. diye belirtti.

00-07 SAATLERİ ARASINA DİKKAT

Gectiğimiz hafta sıcaklıkların büyük oranda etkili olduğunu vurgulayan türk, ‘’Kara parçasıda ısındı, bu tür hava olaylarının ardından gelen serin hava kütleleri beraberinde meteorolojik değişime sebep oluyor’’. Dedi.

KUVVETLİ METEOROLOJİK HADİSELER OLABİLİR

Bu gece yarısından itibaren; ‘Sakarya’da şiddetli rüzgar, Etkili yağış, Gökgürültülü fırtına gibi hadiselerle karşılaşabiliriz’. diye konuştu.

06 Ağu 2021 - 20:37 - Gündem

Mahreç  Abdullah Kırdemir


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.