Arifiyeli Genç Sporcular, Ringlerde Fırtına Gibi Esti

Arifiye’nin başarılı spor kulüplerinden Akburakspor, 25 Haziran’da Uşak’ta düzenlenen iller arası Boks Turnuvasında, Arifiye’yi 14 sporcu ile temsil etti. Turnuva boyunca başarılı bir performans sergileyen Akburakspor kulübü turnuvadan 11 birincilik ve takım olarak Sakarya birinciliği ile ayrıldı.

Akburakspor kulübü sporcuları; antrenörleri Ferhat Akburak eşliğinde, 30 Haziran Çarşamba günü Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu’yu makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda geçen ziyarette, sporcular turnuvada kazandıkları kupayı Arifiye Belediyesine getirerek verdiği destekten dolayı Başkan İsmail Karakullukçu’ya teşekkür etti.

Başkan Karakullukçu yaptığı açıklamada; “Spora ve Sporcuya olan desteğimiz her daim sürecektir. Bugün kazandıkları kupa ve madalyalarla bizleri gururlandıran sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” Dedi.

30 Haz 2021 - 14:53 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.