BTP İl Başkanı Sağlam’dan 23 Nisan Mesajı

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Sakarya İl Başkanı Mehmet Sağlam, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açıldığı gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Sağlam, mesajında:

“Mustafa Kemal Atatürk’ün emriyle Kur’an-ı Kerim ve dualarla açılan bu Meclis, düşman Polatlı’ya kadar yaklaşmasına rağmen İstiklal Savaşı'nı yönetmiştir. Yüz binlerce şehit pahasına milli egemenlik korunmuş ve bağımsızlığa kavuşulmuştur. Atatürk'ün, gençliğe emanet ettiği Cumhuriyetin teminatı, bağımsızlık sevdalısı Türk Milleti'dir. 23 Nisan 1920'de, henüz savaş şartlarında Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde hayata geçirilen ve millet egemenliğini esas alan bu siyaset, bugün de bizlere örnek olmaya devam etmektedir. BTP, Milli Ekonomi Modeli ile Mustafa Kemal Atatürk’ün tam bağımsızlık ve ulusal egemenlik hedefini gerçekleştirecek tek siyasi partidir. 23 Nisan Türk milletinin milli irade ve ulusal egemenlik bayramıdır. Bu büyük günü Türk milletine bayram olarak armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün şahsında tüm gazi ve şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmetler diliyor ve Türk milletinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

23 Nis 2021 - 13:55 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.