Altuğ’dan Yöresel Ürünler Fuarına Tepki

SATSO Başkanı Akgün Altuğ, önceki hafta Kent Park’ta açılan ve ülkenin çeşitli yerlerinden illerin stantlarının bulunduğu Yöresel Ürünler Fuarı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Altuğ’dan Yöresel Ürünler Fuarına Tepki
Altuğ’dan Yöresel Ürünler Fuarına Tepki
Haber albümü için resme tıklayın

SATSO Başkanı Akgün Altuğ, önceki hafta Kent Park’ta açılan ve ülkenin çeşitli yerlerinden illerin stantlarının bulunduğu Yöresel Ürünler Fuarı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

HİJYEN KURALLARINA TEPKİ

Başkan Altuğ, Sakaryaspor’a destek amacı ile yapılan bu çalışmaları desteklediğini ancak bu durumun pandemi sürecine uygun şekilde yürütülmesi gerektiğini ifade etti. Altuğ, fuardaki hijyen kurallarına dikkat çekerek, gerekli özenin gösterilmediği konusunda tepki gösterdi. Başkan Altuğ’un fuara ilişkin yaptığı açıklamalar ise şöyle:

“Sakaryaspora kaynak sağlamak amacıyla yapılan çalışmaları ve gayretleri takdirle karşılıyoruz. Bu çalışmalardan birisi de geçtiğimiz haftalarda Kentpark’ta açılan “Yöresel Ürünler Fuarı”. Fuar belli bir sürede ürünlerin teşhir ve ticaretinin yapıldığı alanlardır ve özellikle gıda fuarlarında hijyen çok önemlidir. Kaldı ki hepimizi oldukça etkileyen bir salgın sürecinden geçerken, tedbir maske mesafe ve hijyen kullarının ön planda olduğu bir süreçte sağlığımız her şeyden önce gelmektedir.

Dolayısıyla üyelerimiz tarafından hem hijyen kurallarının ihlal edildiği hem de ticari anlamda bu kadar uzun süreli bir fuarın açık kalması konusunda şikayetler gelmektedir.

Her zaman söylediğimiz bir şey var bizim önceliğimiz üyelerimizdir. Bu konuda da üyelerimize karşı sorumluluğumuz ön plandadır. Yaklaşık 2 haftadan fazla açık olan bu yöresel ürünler fuarı da hem haksız rekabet hem de hijyen kuralları ihlalinden dolayı artık sonlandırılmalıdır.

Biz, Sakarya spor bu şehrin markasıdır söylemimizin her zaman arkasındayız. Ve iş dünyası olarak da katkı sağlamaya gayret ediyoruz. Sakaryasporumuz halkın da memnun olacağı başka etkinliklerle kulübe kaynak sağlayacaktır. Ve Sakarya’da ciddi bir kesimi oluşturan iş dünyasının önerilerini göz ardı etmeyecektir. Biz üyelerimizi temsilen bu makamlardayız. Onların talebi bizim faaliyetlerimizin temelidir.”

22 Eki 2020 - 14:09 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.