Rektör Sarıbıyık’tan 19 Mayıs Mesajı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımlayan SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, “Gençlerimize güveniyor, onların kendilerini geliştirmesi, uygulama becerisiyle donatılması, örnek birer şahsiyet olmaları ve girişimcilik ruhu kazanmaları için gayret gösteriyoruz” dedi.

Seray Demir
Seray Demir Tüm Haberleri

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Sarıbıyık mesajında, “Eğer bir ülke geleceğine güvenle ve umutla bakmak istiyorsa bundaki en büyük etmen kuşkusuz gençlerdir. Bizim gençlerimiz ise önce ülkemizin bağımsızlığını kazanmasında önemli rol almış, daha sonra ise ülkenin kalkınmasına katkı sağlamıştır. Şu anda da genç nüfusuyla öne çıkan, bu nüfusunu gelişim odaklı olarak yönlendirebilmiş, projeden tasarıma ve üretime uzanan süreçleri başarıyla kurgulamaya başlayan; kültür, sanat ve spor alanında gençlerine ciddi ve kapsamlı yatırım yapan bir ülkeyiz. Biz de SUBÜ olarak gençlerimize güveniyor, onların kendilerini geliştirmesi, uygulama becerisiyle donatılması, örnek birer şahsiyet olmaları ve girişimcilik ruhu kazanmaları için gayret gösteriyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk de bugünü onlara armağan ederek gençlerimize olan güvenini ve geleceği en güzel şekilde inşa edeceklerine yönelik inancını somut şekilde göstermiştir. Bu hem teşvik eden hem de sorumluluk yükleyen bir güvendir. Bu bağlamda bağımsızlık mücadelemizi Samsun’a attığı ilk adımla farklı bir boyuta taşıyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm ecdadımızı saygı ve minnetle yâd ediyorum. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun” diye konuştu.

18 May 2022 - 16:39 - Gündem

Mahreç  Seray Demir


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.