Önce Kediyi Çaldı, Evdekiler Kediyi Aramak İçin Çıkınca Boş Eve Girip Cüzdanı Çaldı

Karasu İlçesinde akıllara durgunluk veren bir hırsızlık vakası meydana geldi.

Olay, Karasu İlçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre bir hırsız gözüne kestirdiği evden önce kediyi çaldı. Ev sahiplerinin kaybolan kedisini aramak için evden ayrılmasını fırsat bilen hırsız eve girerek içinde para ve kredi kartları olan cüzdanı yürüttü. Konunun emniyet mensuplarına bildirilmesiyle yakalama çalışması başlatıldı.

ÇALDIĞI KARTLARLA ALKOL ALMAYA KALKTI

Avare hırsız, evden çaldığı cüzdanda bulunan kartlarla alışveriş yapmaya kalkınca az kalsın yakalanıyordu. Bir markete giren hırsız çaldığı kartlarla alkol almak istedi. Karttan alışveriş yapılabilmesi için kart sahibine SMS bilgilendirmesi gidince hırsız paniğe kapıldı. Market sahibinin kart sahibi nerede sorusuna, araçta bekliyor alkol almaya utanıyor şeklinde yanıt veren hırsız koşar adım uzaklaştı. Gelen SMS üzerine markete gelen mağdurlar hırsızın oradan çoktan uzaklaştığını öğrenince yıkıldı. Banka ile iletişime geçen mağdur aile kartları kapattırarak önlem alırken, hırsızı yakalamak için çalışmalar devam ediyor.

27 Tem 2021 - 12:41 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.