Serbes “Cumhuriyet Sevgisini Milletin Kalbinden Alamazsınız”

Gelecek Partisi İl Başkanı Ender Serbes, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir açıklama yaptı.

Gelecek Partisi İl Başkanı Ender Serbes yaptığı açıklamada,

“Cumhuriyet ışığı zayıfladıkça, her alanda geriye doğru gidiş kaçınılmaz oldu. Ekonominin, adaletin, eğitimin, tarımın hali ortada. Bu gün Türkiye 13 yıl önceki kişi başı milli geliri yakalama derdine düştü. Zaten bu örnek bile tek başına çok şey anlatıyor. Cumhuriyet ilkelerinden ne kadar uzaklaşırsak, o kadar işler kötüye gidiyor. Artık bunun farkına varılmalı. Cumhuriyet ışığının düğmesine yeniden basılmalı. Kutlamaları engelleyebilirsiniz ama milletin artık daha da büyük özlem duyduğu Cumhuriyet sevgisini kalplerinden alamazsınız. Keşke kısıtlama yerine gerekli tedbir alınarak milletin kutlamalarına karışılmasaydı. Salgın sürecinde miting, toplu açılışlar yapılıyor. Milletin kutlaması da kontrollü olarak yapılabilirdi. Gerçekten üzücü ve düşündürücü bir tutum. Umarız böyle tutumlardan artık vazgeçerler“ dedi.

28 Eki 2020 - 15:57 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.