Minikler Trafik Park’ta Hem Öğreniyor Hem De Eğleniyor

Akyazı Belediyesi Trafik Park’ta öğrenciler, hem trafik kurallarını öğreniyor hem de doyasıya eğleniyor.

Canan Güzeldere
Canan Güzeldere Tüm Haberleri
Minikler Trafik Park’ta Hem Öğreniyor Hem De Eğleniyor
Haber albümü için resme tıklayın

Akyazı Belediyesi tarafından hizmete açılan Trafik Park, yoğun ilgi görüyor. Uygulamalı eğitimlerle çocuklara trafik kurallarının öğretildiği parkı, ilçedeki okullar düzenli olarak ziyaret ediyor. Trafik işaretleri, sinyalizasyon sistemleri, yaya geçitleri, hemzemin geçit, yaya kaldırımları ve benzeri trafik oluşumlarını içeren eğitim pisti ve eğitim sınıflarından oluşan Trafik Park’ı son olarak Pazarköy Anaokulu öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte ziyaret etti. Minik öğrenciler parkta hem trafik kurallarını öğrendi hem de keyifli vakit geçirdi.

Akyazı Belediyesi Trafik Park’ın çocukların sesleri ile şenlendiğini söyleyen Belediye Başkanı Bilal Soykan, "Çocuklarımızın küçük yaşlarda trafik kurallarını öğrenmelerini önemsiyoruz. İlçedeki okullarımızla koordineli şekilde parkımızda eğitimlerimize devam ediyoruz. Çocuklarımız burada trafik işaretleri, sinyalizasyon sistemleri, yaya geçitleri ve hemzemin geçit gibi kuralları uygulamalı olarak öğreniyorlar. Eğitim sonrasında hem oyun gruplarında hem de bisikletlerde keyifli vakit geçiriyorlar. Parkımız onların sesleri ile şenleniyor. Tüm miniklerimizi öğretmenleri ya da velileri ile birlikte Trafik Park’ımıza bekliyoruz" dedi.

20 May 2022 - 13:35 - Eğitim

Mahreç  Canan Güzeldere


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.