Uğur Kobaş’la Sportif Faaliyetler Hakkında Söyleşi

Millî sporcu ve uluslararası hakem Sakaryalı Uğur Kobaş, Hacı Zehra Akkoç Kız Anadolu Lisesindeki öğrencilerle buluştu.

Canan Güzeldere
Canan Güzeldere Tüm Haberleri
Uğur Kobaş’la Sportif Faaliyetler Hakkında Söyleşi
Uğur Kobaş’la Sportif Faaliyetler Hakkında Söyleşi
Haber albümü için resme tıklayın

İÇİNDEKİ SPORCUYU KEŞFET

Adapazarı İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ve Adapazarı Belediyesi iş birliği ile düzenlenen "İçindeki Sporcuyu Keşfet" programı kapsamında öğrenciler ilk olarak Uğur Kobaş ile yapılan etkinliğe katıldılar. Söyleşide hakemlik, karate gibi alanlarla ilgili bilgi sahibi olan öğrenciler spor alanında merak ettikleri soruları da tecrübeli hakeme yöneltme fırsatı buldular. Verimli geçen program sonunda Uğur Kobaş'a teşekkür edilerek Adapazarı Belediyesi tarafından hediye takdimi yapıldı.

SPORA VE SPORCUYA DEĞER VERİYORUZ

Adapazarı İlçe Millî Eğitim Müdürü Coşkun BAKIRTAŞ; spora ve sporcuya değer verdiklerini, Adapazarı Belediyesi ile işbirliği içerisinde öğrencileri millî sporcularımızla buluşturmaya devam ederek onlara spor alanında iyi örnekler göstermeyi hedeflediklerini, böylelikle içlerinden spora yönelmeyi isteyenlerin artacağını umut ettiklerini belirtti. BAKIRTAŞ, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu'ya ve değerli ekibine bu güzel organizasyonları desteklemenin yanında eğitime sundukları sayısız katkılar için de teşekkür etti.

22 Ara 2021 - 14:15 - Eğitim

Mahreç  Canan Güzeldere


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.