TOGG’dan İlgi Çekici Paylaşım

Türkiye'nin büyük bir kısmı kar yağışının etkisi altındayken, TOGG'un Twitter hesabı üzerinden yerli otomobilin karlı yollara çıktığı görüntüler yayınlandı. Böylece yerli otomobil TOGG kendini karlı yollarda gösterdi. Yapılan paylaşımda, "Karlı fotoğraf paylaşmayan sadece ben kaldım" ifadesi de yer aldı.

Muhammet Fışkın
Muhammet Fışkın Tüm Haberleri

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG için çalışmalar devam ediyor. Türkiye'nin büyük kısmını etkileyen kar ile birlikte ise TOGG'un Twitter hesabı üzerinden dikkat çekici bir paylaşım yapıldı.

YERLİ OTOMOBİL TOGG, KARLI YOLLARDA!

Paylaşımda, yerli otomobilin karlı yollara çıktığı görüntüler yer aldı. "Karlı fotoğraf paylaşmayan sadece ben kaldım." ifadesi kullanıldı. Ayrıca "Dünyanın önde gelen akredite test merkezlerinde, -40 dereceye varan zorlu parkur koşullarında, içimizi ısıtan başarılı sonuçlar elde etmeye devam ediyoruz." denildi.

ÜRETİM PLANLARINDA HİÇBİR DEĞİŞİKLİK YOK

Togg Üst Yöneticisi Gürcan Karakaş, geçtiğimiz günlerde Togg'un üretim planlarında hiçbir değişiklik olmadığını belirterek, "Biz planlarımızı adım adım hayata geçiriyoruz. Bu bağlamda 4. çeyrekte, ekim sonu kasım başında tesisimiz seri imalata hazır hale gelecek. 2023'ün ilk çeyreğinde biz araçlarımızın lansmanını yapmış olacağız." demişti.

13 Mar 2022 - 14:00 - Gündem

Mahreç  Muhammet Fışkın


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.