Büyükşehir’den Güneyde Yoğun Mesai: İçme Suyu Altyapısı İmalatı Tamamlandı

Büyükşehir SASKİ altyapı onarım ve yenileme çalışmaları kapsamında Geyve Alifuatpaşa ve Ilıca Mahallesi’ne uzun yıllar hizmet verecek olan yeni içme suyu yatırımları kazandırdı.

Canan Güzeldere
Canan Güzeldere Tüm Haberleri
Büyükşehir’den Güneyde Yoğun Mesai: İçme Suyu Altyapısı İmalatı Tamamlandı
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehrin genelinde yenileme ve altyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda uzun süredir güney bölgesinde Pamukova, Geyve ve Taraklı’da yoğun mesai harcayan ekipler, vatandaşların evlerine temiz ve kesintisiz suyu ulaştıran içme suyu altyapısını yeniliyor. Son olarak Geyve ilçesinde Alifuatpaşa ve Ilıca Mahallesi’nde çalışan ekipler, iki ayrı bölgede toplamda 2 bin 600 metrelik içme suyu altyapısı imalatını tamamladı. Bu çalışmayla birlikte binlerce hanenin yaşadığı iki mahalle kaliteli içme suyunu, kesintisiz şekilde sağlayan yeni bir altyapıya kavuştu.

“BÖLGEMİZE HAYIRLI OLSUN”

SASKİ’den yapılan açıklamada, “Güney bölgemizde çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor. Şehir merkezinde ve 16 ilçede yenileme ve onarım çalışmalarıyla altyapımıza güç katıyoruz. İçmesuyu ve kanalizasyon altyapılarını baştan aşağı yeniliyor, aynı anda kentimizin dört bir noktasına temas ediyoruz. Son çalışmamızda Geyve’nin Ilıca Mahallesi’nde 2 bin metre ve Alifuatpaşa Mahallesi’nde ise 600 metrelik içme suyu hattı tamamen yenilendi. Bölgemizde hayırlı olsun” denildi.

14 Nis 2022 - 12:22 - Gündem

Mahreç  Canan Güzeldere


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.