SUBÜ Rektörü Sarıbıyık Bakan Varank İle Görüştü

SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından kabul edildi. Buluşmada SUBÜ Teknokent ve Hendek MYO’nun yeni binası için Bakan Varank tarafından destek sözü verildi.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, beraberinde Yaşam Boyu Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SAYEM) Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Barış Boru ile birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından kabul edildi. Eski Toyota Diş Hastanesi binasında kurulması için çalışmalar yürütülen SUBÜ Teknokent ile Hendek Meslek Yüksekokulu’nun 2’inci Organize Sanayi Bölgesi’nde yapımı devam eden yeni binasının tamamlanması için Bakan Varank’tan talepte bulunuldu. Ayrıca üniversitenin +1 Eğitim Modeli ve iş dünyası ile birlikteliği de buluşmanın gündemindeki konular arasında yer aldı.

DESTEK SÖZÜ

Buluşmanın ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, “Bugün önemli bir buluşma için Ankara’daydık. Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank bizleri kabul etti. Bakanımıza +1 Eğitim Modelimizi ve iş dünyası ile birlikteliğimizi anlattık. SUBÜ Teknokent ve Hendek MYO’ya yönelik taleplerimizi ilettik. Teknokent kurulması ve 2’inci OSB’de Hendek MYO’nun yeni binasının tamamlanmasına yönelik iradeleri ve destek sözleri için minnettarız. Nazik kabulleri ve üniversitemize katkıları için Sayın Bakanımız Mustafa Varank’a şükranlarımı sunuyor, yoğun çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.

24 Mar 2022 - 14:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.