Alemdar, Kızılcıklı Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Kızılcıklı Mahallesi’nde gerçekleştirilen toplantıda vatandaşlarla bir araya geldi.

Programda Başkan Alemdar’a AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, Meclis Üyesi Yusuf Karaca ve Muhtar Ali Turhan eşlik etti.

İlçe genelinde yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını vurgulayan Başkan Alemdar, Serdivan Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları mahalleleri ziyaret ederek incelediklerini ifade etti.

Serdivan’da atılan her adımın, hayata geçirilen her projenin temelinde birlik, samimiyet ve ortak aklın olduğunu belirten Başkan Alemdar, “Yapılan çalışmaları birlikte değerlendirmek için bugün Kızılcıklı Mahallesi’ndeki hemşehrilerimizle bir araya geldik. Hayata geçirdiğimiz tüm projelerde adımlarımızı bölge sakinlerimizin fikirlerini alarak atıyoruz. Büyüğüyle küçüğüyle, genciyle yaşlısıyla herkesin görüşü bizim için son derece önemli. Bu birliktelik sayesinde Serdivanımıza güzel eserler kazandırıyoruz” dedi.

01 Nis 2022 - 14:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.